Communiefeest Linkhout

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een communiefeest nabij Linkhout

Op zoek naar een geschikte locatie nabij Linkhout voor het houden van een communiefeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei events zoals o.a. een communiefeest een zeer goede keus. In en rond Linkhout is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago wat betreft het houden van een communiefeest of soortgelijke events. Genesteld aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een communiefeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders kunnen bij ons smullen van heerlijke schotels in onze feeërieke feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het communiefeest dus ook met alles erop en eraan in de buitenlucht organiseren. Al dat moois is mogelijk onder het proeven van onze fijne culinaire creaties. Dat alles gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Uw genodigden kunnen naar hartenlust proeven van een gevarieerd gastronomisch gamma van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Gelegen nabij Linkhout valt er in de omgeving zeer veel interessants te ontdekken. U kan de nabijgelegen prachtsteden zoals Linkhout, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Wat wil u nog meer voor een mooi communiefeest? Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Linkhout is bovendien zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkinggelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Linkhout combineert stijlvolle feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol communiefeest kan u best een zeer goed voorziene locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Linkhout besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de Orangerie met uitzicht op de elegante tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk communiefeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw communiefeest nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw communiefeest nabij Linkhout zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw communiefeest genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk communiefeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol communiefeest!

Maak indruk met een communiefeest in het klassevolle en gerieflijke ‘t Krekelhofbij Linkhout

Zoekt u in de buurt van Linkhout naar een droomlocatie voor een communiefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw communiefeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De strategische ligging nabij het centrum van Linkhout maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.