Verjaardagsfeest Linkhout

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een verjaardagsfeest nabij Linkhout

Zoekt u een locatie vlakbij Linkhout voor het organiseren van een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima keuze. In en rond Linkhout is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie wat betreft het houden van een verjaardagsfeest of soortgelijke events. Gelegen aan de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in onze fraaie feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Ideaal voor als het goed weer is of voor indien u bij uw verjaardagsfeest een gezellige buitenreceptie wilt doen. Dat alles is mogelijk bij het consumeren van onze overheerlijke culinaire meesterwerkjes. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwalitatieve en super verse basisproducten worden bovendien op klassevolle manier geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw verjaardagsfeest op en top af. Gesitueerd nabij Linkhout is er in de omgeving veel fraais te vinden. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een mooi verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Linkhout is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Linkhout combineert knappe zalen met een mooie tuin

Voor een geslaagd verjaardagsfeest kan u maar beter een heel degelijk voorziene toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Linkhout besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Linkhout. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw verjaardagsfeest nabij Linkhout zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons attente team overheerlijke drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een verjaardagsfeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Linkhout

Zoekt u in de buurt van Linkhout naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Linkhout, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk verjaardagsfeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.