Receptie Stevoort

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een receptie in de omgeving van Stevoort

Op zoek naar een geschikte locatie in de buurt van Stevoort voor een receptie? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een heel sterke reputatie verworven in en rondStevoort inzake het vieren van een receptie. Gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een receptie een fraai en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ons smullen van heerlijke gerechten in onze formidabele feestzalen en in de elegante tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kunt uw receptie eventueel ook in alle comfort en luxe in de tuin laten doorgaan. Daarbovenop leveren wij gastronomie van absolute topklasse. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. De gasten kunnen naar hartenlust smullen van een divers gastronomisch aanbod van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  De ruime keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kortom: lekker én klassevol. Gesitueerd bij Stevoort valt er in de ruime buurt heel wat interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de omliggende prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk receptie van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie in de buurt van Stevoort is bovendien vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Stevoort combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

Voor een geslaagd receptie kan u maar beter een zeer goed voorziene locatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de wondermooie tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een receptie in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een receptie op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw receptie nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra cachet.Uw receptie nabij Stevoort zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw receptie genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze fraai ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een receptie in het klassevolle en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Stevoort

Zoekt u in de buurt van Stevoort naar een droomlocatie voor een receptie? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw receptie een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een receptie met alles erop en eraan. Naast een receptie is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk receptie in het mooie ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een receptie in een wondermooie prachtige locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.