Verjaardagsfeest Beringen

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een verjaardagsfeest in de omgeving van Beringen

Op zoek naar een locatie in de buurt van Beringen voor het houden van een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande feestelijkheden zoals onder andere een verjaardagsfeest een zeer goede keus. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer degelijke naam verdiend in Beringen en ver daarbuiten betreffende de organisatie van een verjaardagsfeest. Gelegen aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw verjaardagsfeest absoluut ook in alle comfort in de tuin laten plaatsvinden. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze lekkere gastronomische topcreaties. En dat in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld proeven van een divers gastronomisch aanbod van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw verjaardagsfeest af van top tot teen. Gelokaliseerd bij Beringen valt er in de ruime omgeving veel moois te vinden. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geweldig verjaardagsfeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Beringen combineert knappe feestzalen met een mooie tuin

Voor een succesvol verjaardagsfeest kan u maar beter een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Beringen besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw verjaardagsfeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en geslaagd verjaardagsfeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Beringen te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In onze netjes onderhouden tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Beringen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw verjaardagsfeest nabij Beringen zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw verjaardagsfeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een ontspannen verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een verjaardagsfeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Beringen

Zoekt u in de buurt van Beringen naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw verjaardagsfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. De prima ligging nabij het centrum van Beringen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.