Communiefeest Stevoort

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een communiefeest bij Stevoort

Zoekt u bij Stevoort een goede plek voor een communiefeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een heel goede reputatie verworven in Stevoort en omstreken als het aankomt op het verzorgen van een communiefeest. De mooie ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Stevoort en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle communiefeest maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze indrukwekkende feestzalen en in de elegante tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de imposante feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het communiefeest dus ook met alles erop en eraan in de buitenlucht laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze super lekkere culinaire meesterwerkjes. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze gepresenteerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw communiefeest af van top tot teen. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een schitterende omgeving bij Stevoort. U kan de omliggende steden zoals Stevoort, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een onvergetelijk communiefeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Stevoort is overigens vlot te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Stevoort combineert knappe feestruimtes met een mooie tuin

Voor een geslaagd communiefeest kunt u maar beter een zeer degelijk voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Stevoort besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met uitzicht op de elegante tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd communiefeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In de prima onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Stevoort nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Stevoort zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw communiefeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Alle aanwezige gasten zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een communiefeest in het gezellige en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Stevoort

Zoekt u in de omgeving van Stevoort naar een droomlocatie voor een communiefeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Stevoort, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Stevoort

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Stevoort? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Stevoort zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.