Huwelijksfeest Hasselt

‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een huwelijksfeest in de omgeving van Hasselt

Op zoek naar een geschikte locatie in de omgeving van Hasselt voor het organiseren van een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande gebeurtenissen zoals onder andere een huwelijksfeest een uitstekende keus. In en rond Hasselt is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie wat betreft het houden van een huwelijksfeest of soortgelijke evenementen. Gelegen langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een huwelijksfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een fraaie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Geweldig voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw huwelijksfeest een gezellige buitenreceptie wilt houden. Voorts leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. De menukeuze is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat elke gast zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse basisproducten worden daarenboven op klassevolle wijze gepresenteerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw huwelijksfeest volledig af. Gelegen bij Hasselt is er in de ruime omgeving zeer veel interessants te ontdekken. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een onvergetelijk huwelijksfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Hasselt is overigens zeer goed bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Hasselt combineert klassevolle zalen met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw huwelijksfeest. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw huwelijksfeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In de sprookjesachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw huwelijksfeest nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksfeest nabij Hasselt zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren team heerlijke drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol huwelijksfeest!

Scoor met een huwelijksfeest in het sfeervolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofnabij Hasselt

Zoekt u in de buurt van Hasselt naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De prima ligging nabij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.