Babyborrel Opglabbeek

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een babyborrel in de omgeving van Opglabbeek

Zoekt u in de buurt van Opglabbeek een goede zaal voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van verschillende evenementen zoals o.a. een babyborrel een zeer geschikte keus. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een heel degelijke naam verdiend in Opglabbeek en ver daarbuiten betreffende de organisatie van een babyborrel. Gelegen aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een babyborrel een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in de formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kunt het babyborrel dus ook met alles erop en eraan in de tuin organiseren. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse ingrediënten worden bovendien op nette wijze gepresenteerd en geserveerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een magnifieke setting bij Opglabbeek. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een heuglijk babyborrel van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Onze locatie in de buurt van Opglabbeek is trouwens zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Opglabbeek combineert gezellige feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een succesvol babyborrel kunt u best een heel degelijk voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Opglabbeek besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Verder kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met uitzicht op de wondermooie tuin en de oevers van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Opglabbeek. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Opglabbeek nog dat tikkeltje extra magie.Uw babyborrel nabij Opglabbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen babyborrel beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een babyborrel in het klassevolle en comfortabele ‘t Krekelhofin de buurt van Opglabbeek

Zoekt u in de buurt van Opglabbeek naar een droomlocatie voor een babyborrel? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw babyborrel een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Opglabbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Opglabbeek

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Opglabbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Opglabbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.