Doopfeest Bilzen

‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een doopfeest in de buurt van Bilzen

Zoekt u nabij Bilzen een goede plaats voor een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van uiteenlopende gebeurtenissen zoals bvb. een doopfeest een uitstekende optie. In en rond Bilzen is ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie als het gaat over de organisatie van een doopfeest of soortgelijke gebeurtenissen. Gesitueerd naast de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in de indrukwekkende feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de imposante feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Ideaal voor als het goed buitenweer is of voor indien u naast uw doopfeest een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van hoge topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen smullen van een divers culinair assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw doopfeest volledig af. Gelegen nabij Bilzen is er in de ruime buurt veel interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geslaagd doopfeest? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Bilzen combineert stijlvolle feestruimtes met een fraaie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw doopfeest. U kunt er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw doopfeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd doopfeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Bilzen te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw doopfeest nabij Bilzen nog dat tikkeltje extra magie.Uw doopfeest nabij Bilzen zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw doopfeest genieten terwijl ons attente horecateam alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een doopfeest in het gezellige en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Bilzen

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een doopfeest nabij Bilzen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Bilzen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Bilzen

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Bilzen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bilzen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.