Trouwfeest Diepenbeek

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een trouwfeest in de omgeving van Diepenbeek

Zoekt u vlakbij Diepenbeek een degelijke plek voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei feestelijkheden zoals o.a. een trouwfeest een prima keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een heel degelijke naam verdiend in Diepenbeek en ver daarbuiten aangaande het vieren van een trouwfeest. De knappe situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Diepenbeek en de gekende kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar enkele van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige trouwfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in onze fraaie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor wanneer het goed weer is of voor indien u bij uw trouwfeest een toffe buitenreceptie wilt doen. Dat alles is mogelijk bij het proeven van onze super lekkere culinaire creaties. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwalitatieve en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op smaakvolle wijze geserveerd.  De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal af. Bij ons is uw trouwfeest op en top af. Gelokaliseerd bij Diepenbeek is er in de ruime buurt zeer veel fraais te vinden. U kunt de naburige prachtsteden zoals Diepenbeek, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een onvergetelijk trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als met trein of bus is onze locatie snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Diepenbeek combineert stijlvolle feestruimtes met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw trouwfeest. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met een mooi zicht op de elegante tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Diepenbeek. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw trouwfeest nabij Diepenbeek nog dat tikkeltje extra cachet.Uw trouwfeest nabij Diepenbeek zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren en attente horecateam heerlijke hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk trouwfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd trouwfeest!

Scoor met een trouwfeest in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Diepenbeek

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een trouwfeest nabij Diepenbeek? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw trouwfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Diepenbeek, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk trouwfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Diepenbeek

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Diepenbeek? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Diepenbeek zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.