Doopfeest Kortessem

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een doopfeest in de buurt van Kortessem

Zoekt u een geschikte plek in de buurt van Kortessem voor het organiseren van een doopfeest? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een prima keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een uiterst stevige reputatie opgebouwd in Kortessem en ver daarbuiten als het aankomt op de organisatie van een doopfeest. Genesteld aan de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van heerlijke gerechten in onze fraaie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt uw doopfeest eventueel ook in alle comfort en luxe in de tuin laten plaatsvinden. Al dat moois is mogelijk bij het nuttigen van onze fijne culinaire creaties. En dat gegoten in diverse formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatieve en uiterst verse basisproducten worden bovendien op nette manier gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw doopfeest volledig af. Gesitueerd bij Kortessem is er in de buurt veel interessants te vinden. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Kortessem, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd doopfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof in de buurt van Kortessem is trouwens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kortessem combineert knappe zalen met een mooie tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw doopfeest. Bij ‘t Krekelhof bij Kortessem besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw doopfeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd doopfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw doopfeest nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra .Uw doopfeest nabij Kortessem zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw doopfeest genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd doopfeest!

Imponeer uw gasten met een doopfeest in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Kortessem

Zoekt u een geschikte locatie voor een doopfeest nabij Kortessem? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. De strategische ligging nabij het centrum van Kortessem maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het fraaie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.