Communiefeest Wellen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een communiefeest in de omgeving van Wellen

Zoekt u in de buurt van Wellen een degelijke locatie voor een communiefeest? Dan is ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende optie. In en rond Wellen is ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen imago wat betreft het houden van een communiefeest of soortgelijke events. De prima ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Wellen en de kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een stijlvolle communiefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in onze prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt uw communiefeest dus ook probleemloos in de buitenlucht houden. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze fijne culinaire meesterwerkjes. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw genodigden kunnen ongebreideld genieten van een divers gastronomisch assortiment van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een fraaie setting bij Wellen. U kan de vlakbij gesitueerde steden zoals Wellen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wenst u verder nog voor een mooi communiefeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Wellen is trouwens gemakkelijk te bereiken met zowel de auto (wij bieden een ruime parkingplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen combineert klassevolle feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het slagen van uw communiefeest. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw communiefeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk communiefeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Wellen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In de elegante tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Wellen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw communiefeest nabij Wellen zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons bekwame team lekkere drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd communiefeest!

Imponeer uw genodigden met een communiefeest in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Wellen

Zoekt u een geschikte locatie voor een communiefeest nabij Wellen? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw communiefeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Naast een communiefeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Wellen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Wellen

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Wellen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Wellen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.