Walking dinner Linkhout

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een walking dinner bij Linkhout

Zoekt u een geschikte locatie in de buurt van Linkhout voor het organiseren van een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van uiteenlopende feestelijkheden zoals onder andere een walking dinner een uitstekende optie. In en ver buiten Linkhout is ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago als het gaat over het verzorgen van een walking dinner of soortgelijke gebeurtenissen. De prima ligging aan de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Linkhout en de kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige walking dinner maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de wondermooi feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt het walking dinner eventueel ook in alle comfort in de tuin laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk bij het smullen van onze lekkere culinaire topcreaties. En dat in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw walking dinner af van top tot teen. Gesitueerd nabij Linkhout valt er in de buurt zeer veel interessants te ontdekken. U kunt de omliggende steden zoals Linkhout, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de lovenswaardige Limburgse natuur.  Wat wilt u verder nog voor een geweldig walking dinner? Zowel met de auto als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Linkhout combineert gezellige zalen met een prachtige tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw walking dinner. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Linkhout besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw walking dinner aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een walking dinner in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In de betoverende tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra magie.Uw walking dinner nabij Linkhout zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons bekwame team heerlijke drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen walking dinner beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een walking dinner in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Linkhout

Zoekt u in de buurt van Linkhout naar een droomlocatie voor een walking dinner? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging vlakbij het centrum van Linkhout maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk walking dinner in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.