Bruiloft Groot-Loon

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een bruiloft in de omgeving van Groot-Loon

Zoekt u een geschikte plek vlakbij Groot-Loon voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende evenementen zoals een bruiloft een uitstekende keus. In en ver buiten Groot-Loon is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie inzake de organisatie van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. Genesteld aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van heerlijke gerechten in de wondermooie feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor als het goed buitenweer is of voor als u bij uw bruiloft een toffe receptie wil houden. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze lekkere culinaire creaties. Dat alles in diverse feestformules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten worden bovendien op smaakvolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  De uitgebreide kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Bij ons is uw bruiloft op en top af. Daarenboven is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een zeer fraaie setting bij Groot-Loon. U kan de nabijgelegen steden zoals Groot-Loon, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een onvergetelijk bruiloft? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Groot-Loon is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Groot-Loon combineert gezellige zalen met een mooie tuin

Voor een succesvol bruiloft kunt u best een heel goed geoutilleerde toplocatie met goede zalen zoeken. U kunt er van op aan dat de zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bruiloft heerlijk vertoeven. Een klassevol en geslaagd bruiloft, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Groot-Loon. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw bruiloft nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra .Uw bruiloft nabij Groot-Loon zal daardoor nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw bruiloft genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk bruiloft beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een bruiloft in het aangename en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Groot-Loon

Zoekt u in de buurt van Groot-Loon naar een droomlocatie voor een bruiloft? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische omkadering. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Groot-Loon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.