Huwelijksverjaardag Heusden-zolder

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een huwelijksverjaardag nabij Heusden-zolder

Zoekt u een locatie vlakbij Heusden-zolder voor het organiseren van een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm stevige naam verdiend in en rondHeusden-zolder betreffende het vieren van een huwelijksverjaardag. Genesteld aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt ‘t Krekelhof voor een huwelijksverjaardag een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in de indrukwekkende feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Ideaal voor wanneer het goed weer is of voor indien u naast uw huwelijksverjaardag een toffe buitenreceptie wilt doen. Voorts leveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukaart is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze gepresenteerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal af. Kortom: stijlvol en lekker. Bovendien is ‘t Krekelhof genesteld in een fantastische setting vlakbij Heusden-zolder. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de prachtige steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geslaagd huwelijksverjaardag? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is onze locatie vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Heusden-zolder combineert stijlvolle zalen met een fraaie tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw huwelijksverjaardag. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de heerlijke tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksverjaardag in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksverjaardag nabij Heusden-zolder zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons bekwame horecateam lekkere drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk huwelijksverjaardag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd huwelijksverjaardag!

Scoor met een huwelijksverjaardag in het gezellige en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Heusden-zolder

Zoekt u in de omgeving van Heusden-zolder naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk huwelijksverjaardag in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.