Workshop Hasselt

‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een workshop in de omgeving van Hasselt

Op zoek naar een geschikte plek nabij Hasselt voor het houden van een workshop? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een prima mogelijkheid. In en rond Hasselt is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago inzake het verwelkomen van een workshop of soortgelijke evenementen. Gelegen langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een workshop een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in onze formidabele feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Geweldig voor wanneer het mooi weer is of voor als u naast uw workshop een stijlvolle tuinreceptie wilt houden. Dat alles is mogelijk onder het nuttigen van onze lekkere gastronomische creaties. Dat alles gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisproducten worden bovendien op klassevolle wijze gepresenteerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Daarenboven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een schitterende buurt bij Hasselt. U kunt de omliggende steden zoals Hasselt, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een heuglijk workshop van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Hasselt combineert knappe feestzalen met een idyllische tuin

Voor een geslaagd workshop kan u maar beter een zeer goed voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de wondermooie tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een workshop in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Hasselt te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een workshop op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw workshop nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra magie.Uw workshop nabij Hasselt zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons bekwame horecateam de beste drankjes en hapjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk workshop beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een workshop in het aangename en gerieflijke ‘t Krekelhofbij Hasselt

Op zoek naar een geschikte locatie voor een workshop nabij Hasselt? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een workshop met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende gastronomische omkadering. De prima ligging nabij het centrum van Hasselt maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het workshop door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk workshop in het mooie ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een workshop in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol workshop te organiseren. Uw workshop zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw workshop. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw workshop naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.