Lentefeest Kortessem

‘t Krekelhof: veelzijdige droomlocatie voor een lentefeest in de buurt van Kortessem

Zoekt u vlakbij Kortessem een geschikte stek voor een lentefeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede reputatie verworven in Kortessem en omstreken als het aankomt op de organisatie van een lentefeest. Genesteld aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een lentefeest een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in onze prachtige feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de imposante feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw lentefeest een gezellige tuinreceptie wil houden. Daarnaast leveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De keuze qua menu is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw lentefeest volledig af. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een sublieme setting in de omgeving van Kortessem. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Kortessem, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai lentefeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem combineert knappe feestzalen met een prachtige tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw lentefeest. U kan er absoluut van op aan dat de feestzalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de fraaie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw lentefeest heerlijk vertoeven. Een klassevol en heuglijk lentefeest, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kortessem. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In de prima onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw lentefeest nabij Kortessem nog dat tikkeltje extra .Uw lentefeest nabij Kortessem zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw lentefeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze prachtig ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een lentefeest in het klassevolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofin de omgeving van Kortessem

Op zoek naar een geschikte locatie voor een lentefeest nabij Kortessem? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw lentefeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. De prima ligging vlakbij het centrum van Kortessem maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Kortessem

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Kortessem? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kortessem zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.