Babyborrel Linkhout

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een babyborrel bij Linkhout

Zoekt u vlakbij Linkhout een goede zaal voor een babyborrel? Dan is ‘t Krekelhof zeer zeker een prima optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel sterke naam verdiend in Linkhout en ver daarbuiten inzake het verzorgen van een babyborrel. De knappe localisatie aan de rustige oevers van het Albertkanaal bij Linkhout en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle babyborrel maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in de feeërieke feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de knappe feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Fantastisch voor wanneer het mooi weer is of voor indien u bij uw babyborrel een stijlvolle tuinreceptie wilt doen. Dat alles is mogelijk onder het proeven van onze lekkere gastronomische creaties. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde gerechten zal aantreffen. Uw genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd gastronomisch aanbod van topkwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw babyborrel volledig af. Gesitueerd nabij Linkhout is er in de ruime buurt heel wat interessants te vinden. Denk daarbij aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een gedenkwaardig babyborrel van te maken zijn bij ‘t Krekelhof present Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is onze locatie snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Linkhout combineert gezellige zalen met een sprookjesachtige tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van primordiaal belang voor het succes van uw babyborrel. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Linkhout besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De multifunctionele zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de orangerie met een mooi zicht op de magnifieke tuin en de oever van het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk babyborrel, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof bij Linkhout. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In de toverachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw babyborrel nabij Linkhout nog dat tikkeltje extra .Uw babyborrel nabij Linkhout zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een babyborrel in het aangename en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Linkhout

Op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Linkhout? Eén adres: ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Linkhout, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Linkhout

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Linkhout? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Linkhout zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.