Bruiloft Beringen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een bruiloft in de omgeving van Beringen

Zoekt u nabij Beringen een geschikte zaal voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende events zoals bijvoorbeeld een bruiloft een uitstekende optie. In en rond Beringen is ‘t Krekelhof een zaal met een topreputatie wat betreft het organiseren van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. De uitstekende ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Beringen en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle bruiloft maken. Feestvierders kunnen bij ons genieten van heerlijke schotels in de formidabele feestzalen en in de elegante tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en bieden naast de imposante feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Perfect voor wanneer het mooi weer is of voor indien u naast uw bruiloft een stijlvolle buitenreceptie wil doen. Voorts serveren wij gastronomie van ware topkwaliteit. De keuze qua menu is bij ons zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd gastronomisch gamma van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw bruiloft op en top af. Gelegen nabij Beringen valt er in de buurt heel wat fraais te ontdekken. U kan de naburige prachtsteden zoals Beringen, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een vlekkeloos bruiloft van te maken zijn bij ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Beringen is bovendien vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen combineert stijlvolle feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een geslaagd bruiloft kunt u best een heel goed geëquipeerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof bij Beringen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de gasten ook genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de magnifieke tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw bruiloft nabij Beringen nog dat tikkeltje extra .Uw bruiloft nabij Beringen zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons bekwame team de beste drankjes en hapjes. Iedereen zal een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd bruiloft!

Imponeer uw gasten met een bruiloft in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de buurt van Beringen

Zoekt u een geschikte locatie voor een bruiloft nabij Beringen? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw bruiloft een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Beringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het fraaie ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.