Bruiloft Genk

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een bruiloft in de omgeving van Genk

Zoekt u bij Genk een goede locatie voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende gebeurtenissen zoals onder andere een bruiloft een zeer goede keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel goede naam opgebouwd in Genk en ver daarbuiten als het aankomt op het verzorgen van een bruiloft. Fraai gelegen aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een mooi en stijlvol decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke hapjes in de fraaie feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een knappe en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Zeer geschikt voor als het goed weer is of voor indien u naast uw bruiloft een toffe receptie wil houden. Daarnaast leveren wij gastronomie van hoge topkwaliteit. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen naar hartenlust smullen van een divers gastronomisch assortiment van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze collectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Daarenboven is ‘t Krekelhof gesitueerd in een zeer fraaie buurt nabij Genk. U kunt de omliggende steden zoals Genk, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai bruiloft van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genk is bovendien vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Genk combineert knappe feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw bruiloft. U kunt er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor gezelligheid, klasse en comfort. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met uitzicht op de prachtige tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd bruiloft, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze prima onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw bruiloft nabij Genk nog dat tikkeltje extra magie.Uw bruiloft nabij Genk zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren en attente team lekkere drankjes en hapjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen bruiloft beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol bruiloft!

Scoor met een bruiloft in het sfeervolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofbij Genk

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een bruiloft nabij Genk? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het fraaie ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie prachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.