Seminarie Hasselt

‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een seminarie in de omgeving van Hasselt

Zoekt u in de buurt van Hasselt een geschikte locatie voor een seminarie? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm degelijke naam verdiend in Hasselt en omstreken inzake het vieren van een seminarie. De uitstekende situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Hasselt en de geroemde kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle seminarie maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de prachtige feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en bieden naast de sublieme feestzalen ook een fleurige en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kan het seminarie zeker ook in alle comfort in de tuin laten doorgaan. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze fijne gastronomische topcreaties. En dat gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Al onze topcreaties, bereid met kwaliteitsvolle en super verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd.  De uitgebreide keuze aan topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring helemaal af. Bij ons is uw seminarie af van top tot teen. Gelegen nabij Hasselt is er in de omgeving zeer veel fraais te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een heuglijk seminarie van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Hasselt combineert gezellige feestruimtes met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw seminarie. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele zalen op de benedenverdieping ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een seminarie in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Hasselt. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een seminarie op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In onze prima onderhouden tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw seminarie nabij Hasselt nog dat tikkeltje extra .Uw seminarie nabij Hasselt zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, serveert ons ervaren team heerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk seminarie beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een seminarie in het gezellige en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Hasselt

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een seminarie nabij Hasselt? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw seminarie een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een seminarie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Hasselt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk seminarie in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Hasselt

Droomt u van een seminarie in een wondermooie prachtige locatie nabij Hasselt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol seminarie te organiseren. Uw seminarie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Hasselt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw seminarie. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw seminarie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.