Babyborrel Genk

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een babyborrel nabij Genk

Zoekt u in de buurt van Genk een geschikte plaats voor een babyborrel? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een uitstekende optie. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een zeer sterke reputatie verworven in Genk en omstreken als het aankomt op het vieren van een babyborrel. De prima ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Genk en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de vele troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige babyborrel maken. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van overheerlijke hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke hapjes en hebben naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Zeer geschikt voor als het mooi buitenweer is of voor als u naast uw babyborrel een stijlvolle tuinreceptie wil houden. Voorts serveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. En dat gegoten in uiteenlopende formules op maat. Uw gasten kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd culinair gamma van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw babyborrel op en top af. Gelokaliseerd nabij Genk valt er in de ruime buurt veel moois te vinden. U kunt de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Genk, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een geslaagd babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genk is overigens vlot bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een grote parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Genk combineert stijlvolle zalen met een idyllische tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw babyborrel. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van de orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oever aan het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw babyborrel nabij Genk nog dat tikkeltje extra magie.Uw babyborrel nabij Genk zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw babyborrel genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk babyborrel beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een babyborrel in het gezellige en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Genk

Op zoek naar een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Genk? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw babyborrel een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Genk, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.