Lentefeest Lummen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een lentefeest bij Lummen

Zoekt u nabij Lummen een degelijke zaal voor een lentefeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede mogelijkheid. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een enorm sterke reputatie opgebouwd in Lummen en omstreken inzake het verzorgen van een lentefeest. De knappe localisatie langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal bij Lummen en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar een paar van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle lentefeest maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van heerlijke schotels in onze feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt uw lentefeest zeker ook met alles erop en eraan in de tuin houden. Daarnaast serveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. En dat in diverse formules op maat. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op klassevolle manier gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Bij ons is uw lentefeest volledig af. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een magnifieke buurt in de buurt van Lummen. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Lummen, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de prachtige Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een prachtig lentefeest? Onze locatie in de omgeving van Lummen is overigens zeer goed bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Lummen combineert stijlvolle feestzalen met een prachtige tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het succes van uw lentefeest. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met een mooi zicht op de elegante tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een stijlvol en heuglijk lentefeest, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lummen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een lentefeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw lentefeest nabij Lummen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw lentefeest nabij Lummen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren horecateam lekkere hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen lentefeest beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol lentefeest!

Scoor met een lentefeest in het gezellige en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Lummen

Zoekt u in de buurt van Lummen naar een droomlocatie voor een lentefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw lentefeest een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een lentefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Lummen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lummen

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Lummen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lummen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.