Doopfeest Beringen

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een doopfeest in de omgeving van Beringen

Zoekt u bij Beringen een degelijke zaal voor een doopfeest? Dan is ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede mogelijkheid. In en ver buiten Beringen is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie wat betreft het organiseren van een doopfeest of soortgelijke evenementen. Gesitueerd aan de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke gerechten in de fraaie feestzalen en in de elegante tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de sublieme feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Zeer geschikt voor wanneer het mooi weer is of voor als u naast uw doopfeest een toffe buitenreceptie wil doen. Voorts leveren wij een culinair aanbod van hoge topklasse. En dat gegoten in diverse formules op maat. Al onze topcreaties, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisproducten worden bovendien op nette manier gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Bij ons is uw doopfeest volledig af. Gelegen bij Beringen valt er in de ruime omgeving heel wat moois te ontdekken. U kunt de omliggende prachtsteden zoals Beringen, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Wat wilt u nog meer voor een geslaagd doopfeest? ‘t Krekelhof in de omgeving van Beringen is trouwens vlot en snel bereikbaar met zowel de wagen (wij bieden een ruime parkeerplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Beringen combineert klassevolle zalen met een mooie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw doopfeest. U kan er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfort en klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van de orangerie met een fraai uitzicht op de prachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kan u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Beringen te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw doopfeest nabij Beringen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw doopfeest nabij Beringen zal zo nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw doopfeest genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen doopfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een doopfeest in het klassevolle en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Beringen

Zoekt u in de buurt van Beringen naar een droomlocatie voor een doopfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een doopfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een doopfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topklasse. De prima ligging nabij het centrum van Beringen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk doopfeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.