Trouwfeest Groot-Loon

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een trouwfeest bij Groot-Loon

Op zoek naar een locatie in de omgeving van Groot-Loon voor het organiseren van een trouwfeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een goede keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een heel sterke reputatie verworven in Groot-Loon en ver daarbuiten betreffende het verzorgen van een trouwfeest. Gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een trouwfeest een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke hapjes in de prachtige feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename bankjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Perfect voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw trouwfeest een toffe receptie wilt doen. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. En dat in uiteenlopende formules op maat. Uw genodigden kunnen ongebreideld proeven van een gevarieerd culinair assortiment van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een lekker wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een fantastische omgeving in de omgeving van Groot-Loon. U kunt de omliggende prachtsteden zoals Groot-Loon, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een onvergetelijk trouwfeest? Onze locatie nabij Groot-Loon is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Groot-Loon combineert gezellige zalen met een prachtige tuin

Voor een geslaagd trouwfeest kunt u maar beter een zeer goed voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Groot-Loon besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Een stijlvol en heuglijk trouwfeest, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Groot-Loon te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezichtigen. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Groot-Loon nog dat tikkeltje extra magie.Uw trouwfeest nabij Groot-Loon zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons ervaren team overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen trouwfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd trouwfeest!

Imponeer uw gasten met een trouwfeest in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Groot-Loon

Zoekt u een geschikte locatie voor een trouwfeest nabij Groot-Loon? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Groot-Loon, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het fraaie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Groot-Loon

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Groot-Loon? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Groot-Loon zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.