Jubileum Lutselus

‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een jubileum in de omgeving van Lutselus

Zoekt u nabij Lutselus een geschikte stek voor een jubileum? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een heel sterke naam verdiend in en rondLutselus inzake het vieren van een jubileum. Gesitueerd naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een jubileum een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke schotels in de formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Zeer geschikt voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw jubileum een gezellige receptie wil houden. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van absolute topkwaliteit. De keuze qua menu is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire pareltjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden bovendien op stijlvolle manier gepresenteerd.  De ruime kaart met topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Gelokaliseerd bij Lutselus valt er in de buurt zeer veel interessants te ontdekken. U kunt de nabijgelegen steden zoals Lutselus, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel bezoeken of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd jubileum van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als via het openbaar vervoer is onze locatie snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lutselus combineert klassevolle feestzalen met een prachtige tuin

Deugdelijke en stijlvolle zalen om uw gasten in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw jubileum. U kunt er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw jubileum aangenaam vertoeven. Een klassevol en onvergetelijk jubileum, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een jubileum op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Op die manier krijgt uw jubileum nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra cachet.Uw jubileum nabij Lutselus zal zo nog sfeervoller worden. U kunt zonder zorgen van uw jubileum genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een jubileum in het aangename en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Lutselus

Zoekt u een klassevolle locatie voor een jubileum nabij Lutselus? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een jubileum met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Lutselus maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het jubileum door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk jubileum in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een jubileum in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol jubileum te organiseren. Uw jubileum zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw jubileum. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw jubileum naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.