Huwelijksfeest Heusden-zolder

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een huwelijksfeest bij Heusden-zolder

Op zoek naar een geschikte locatie vlakbij Heusden-zolder voor het houden van een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van uiteenlopende events zoals onder andere een huwelijksfeest een zeer geschikte optie. In en rond Heusden-zolder is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago wat betreft het organiseren van een huwelijksfeest of soortgelijke events. De knappe localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Heusden-zolder en de kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn slechts enkele van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een stijlvolle huwelijksfeest maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in onze fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de sublieme feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  Zeer geschikt voor wanneer het goed weer is of voor indien u naast uw huwelijksfeest een toffe tuinreceptie wil houden. Daarbovenop leveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. De keuze qua menu is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwalitatieve en uiterst verse basisproducten worden daarenboven op smaakvolle wijze gepresenteerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring totaal af. Bij ons is uw huwelijksfeest volledig af. Gelokaliseerd nabij Heusden-zolder valt er in de ruime buurt zeer veel interessants te ontdekken. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een heuglijk huwelijksfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Heusden-zolder combineert gezellige feestzalen met een fraaie tuin

Aangename en stijlvolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw huwelijksfeest. Bij ‘t Krekelhof vlakbij Heusden-zolder besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksfeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een huwelijksfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Heusden-zolder. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze sprookjesachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra cachet.Uw huwelijksfeest nabij Heusden-zolder zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw huwelijksfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol huwelijksfeest!

Scoor met een huwelijksfeest in het stijlvolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Heusden-zolder

Zoekt u in de buurt van Heusden-zolder naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw huwelijksfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging nabij het centrum van Heusden-zolder maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksfeest in het mooie ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.