Communiefeest Zutendaal

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een communiefeest in de buurt van Zutendaal

Op zoek naar een locatie in de omgeving van Zutendaal voor een communiefeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een uitstekende mogelijkheid. In en rond Zutendaal is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake het organiseren van een communiefeest of soortgelijke events. De knappe localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Zutendaal en de gekende kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar een paar van de vele troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle communiefeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in onze prachtige feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een mooie en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, tuin,..).  Ideaal voor als het mooi weer is of voor als u bij uw communiefeest een toffe tuinreceptie wil doen. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze lekkere gastronomische creaties. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo groot dat elke gast zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen ongebreideld genieten van een gevarieerd gastronomisch assortiment van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw communiefeest op en top af. Gesitueerd bij Zutendaal valt er in de ruime omgeving heel wat interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een geslaagd communiefeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal is bovendien vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkeerplek) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Zutendaal combineert gezellige feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een geslaagd communiefeest kan u best een zeer degelijk geoutilleerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kunt er absoluut van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan garant voor comfort en klasse. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk communiefeest, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Zutendaal. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De fraaie zalen kunnen op diverse manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra cachet.Uw communiefeest nabij Zutendaal zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam lekkere hapjes en drankjes. Zij zorgen ervoor dat al uw gasten een ontspannen communiefeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol communiefeest!

Imponeer uw gasten met een communiefeest in het klassevolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Zutendaal

Zoekt u een geschikte locatie voor een communiefeest nabij Zutendaal? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een communiefeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging nabij het centrum van Zutendaal maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk communiefeest in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.