Walking dinner Alken

‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een walking dinner bij Alken

Zoekt u in de buurt van Alken een degelijke locatie voor een walking dinner? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima keuze. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een zeer stevige naam verworven in Alken en ver daarbuiten betreffende het verzorgen van een walking dinner. De uitstekende localisatie aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Alken en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige walking dinner maken. Feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in onze fraaie feestzalen en in de elegante tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de knappe feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Fantastisch voor als het mooi weer is of voor indien u naast uw walking dinner een toffe receptie wil houden. Dat alles is mogelijk bij het smullen van onze fijne gastronomische creaties. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen ongebreideld genieten van een gevarieerd gastronomisch gamma van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Kortom: lekker én klassevol. Gelegen nabij Alken valt er in de ruime omgeving heel wat interessants te vinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een mooi walking dinner? Zowel met de wagen als via trein of bus is ‘t Krekelhof vlot en snel bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Alken combineert stijlvolle zalen met een sprookjesachtige tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het slagen van uw walking dinner. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Alken besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van de Orangerie met een fraai uitzicht op de fabuleuze tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk walking dinner, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Alken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. In onze toverachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Alken nog dat tikkeltje extra cachet.Uw walking dinner nabij Alken zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw walking dinner genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw gasten een heerlijk walking dinner beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd walking dinner!

Imponeer uw gasten met een walking dinner in het aangename en comfortabele Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Alken

Zoekt u in de omgeving van Alken naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw walking dinner een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een walking dinner is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Alken, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het walking dinner door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie betoverende locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.