Lentefeest Genk

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een lentefeest in de buurt van Genk

Op zoek naar een locatie vlakbij Genk voor een lentefeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een prima mogelijkheid. In en rond Genk is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen imago inzake het verzorgen van een lentefeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De fraaie localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Genk en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een gezellige lentefeest maken. Feestvierders kunnen bij ons smullen van overheerlijke hapjes in onze indrukwekkende feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Ideaal voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw lentefeest een gezellige tuinreceptie wilt doen. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van absolute topklasse. De menukaart is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse ingrediënten worden bovendien op stijlvolle wijze geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Kortom: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een mooie omgeving bij Genk. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wilt u verder nog voor een geweldig lentefeest? Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Genk combineert gezellige feestzalen met een fraaie tuin

Voor een geslaagd lentefeest kunt u best een zeer goed uitgeruste toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij ‘t Krekelhof nabij Genk besteden wij daarom de grootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de goed onderhouden tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd lentefeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Zo krijgt uw lentefeest nabij Genk nog dat tikkeltje extra cachet.Uw lentefeest nabij Genk zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw lentefeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw genodigden met een lentefeest in het klassevolle en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Genk

Zoekt u in de buurt van Genk naar een droomlocatie voor een lentefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw lentefeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een lentefeest met alles erop en eraan. Naast een lentefeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging nabij het centrum van Genk maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het lentefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk lentefeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een lentefeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol lentefeest te organiseren. Uw lentefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw lentefeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw lentefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.