Verjaardagsfeest Zonhoven

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze droomlocatie voor een verjaardagsfeest nabij Zonhoven

Zoekt u nabij Zonhoven een geschikte plaats voor een verjaardagsfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande evenementen zoals bvb. een verjaardagsfeest een prima keuze. In en ver buiten Zonhoven is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago als het gaat over het verzorgen van een verjaardagsfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De mooie ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Zonhoven en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een gezellige verjaardagsfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in de prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de knappe feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Ideaal voor wanneer het mooi buitenweer is of voor als u naast uw verjaardagsfeest een toffe receptie wil houden. Voorts leveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. En dat in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen smullen van een divers culinair assortiment van hoogstaande kwaliteit: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  De ruime keuze aan champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Bij ons is uw verjaardagsfeest op en top af. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een sublieme omgeving bij Zonhoven. U kunt de naburige steden zoals Zonhoven, Aken, Maaseik, Maastricht, Maasmechelen en Lommel bezoeken of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos verjaardagsfeest van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Onze locatie bij Zonhoven is overigens vlot en snel te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als met de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zonhoven combineert stijlvolle feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een geslaagd verjaardagsfeest kan u maar beter een heel goed geëquipeerde toplocatie met goede zalen zoeken. U kan er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw verjaardagsfeest aangenaam vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een verjaardagsfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In onze betoverende tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij mooi weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw verjaardagsfeest nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra .Uw verjaardagsfeest nabij Zonhoven zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt geven, serveert ons bekwame horecateam lekkere hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw gasten een heerlijk verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een verjaardagsfeest in het gezellige en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Zonhoven

Zoekt u in de omgeving van Zonhoven naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw verjaardagsfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een verjaardagsfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Zonhoven, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.