Babyborrel Heusden-zolder

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een babyborrel in de omgeving van Heusden-zolder

Zoekt u een locatie in de omgeving van Heusden-zolder voor het houden van een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerlei evenementen zoals o.a. een babyborrel een zeer geschikte keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zeer sterke reputatie opgebouwd in en rondHeusden-zolder aangaande het vieren van een babyborrel. Genesteld aan de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt ‘t Krekelhof voor een babyborrel een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in de prachtige feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de prachtige feestzalen ook een mooie en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  U kunt het babyborrel zeker ook probleemloos in de buitenlucht vieren. Dat alles is mogelijk onder het smullen van onze overheerlijke gastronomische meesterwerkjes. De menukeuze is bij ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen naar hartenlust genieten van een divers culinair gamma van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles fraai geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelegen bij Heusden-zolder is er in de ruime buurt heel wat interessants te vinden. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de sublieme steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in de grensstreek nabij Nederland.  Wat wilt u nog meer voor een geweldig babyborrel? Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Heusden-zolder combineert stijlvolle feestruimtes met een mooie tuin

Voor een succesvol babyborrel kunt u best een zeer degelijk geoutilleerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Heusden-zolder besteden wij om die reden de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de gelijkvloerse verdieping ademen klasse en sfeer uit. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw babyborrel aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd babyborrel, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij ons. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze toverachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer indien u wilt terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw babyborrel nabij Heusden-zolder nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw babyborrel nabij Heusden-zolder zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw babyborrel genieten terwijl ons attente horecateam de genodigden voorziet van de heerlijkste dranken en spijzen. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol babyborrel!

Imponeer uw gasten met een babyborrel in het gezellige en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Heusden-zolder

Zoekt u in de buurt van Heusden-zolder naar een droomlocatie voor een babyborrel? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw babyborrel een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Heusden-zolder, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk babyborrel in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Heusden-zolder

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Heusden-zolder? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Heusden-zolder zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.