Babyborrel Kuringen

‘t Krekelhof: uitgelezen droomlocatie voor een babyborrel in de buurt van Kuringen

Op zoek naar een geschikte plek in de buurt van Kuringen voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse feestelijkheden zoals bvb. een babyborrel een prima keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm goede reputatie verdiend in en rondKuringen betreffende het verzorgen van een babyborrel. De knappe situering aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Kuringen en de gekende kwaliteiten van de gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen vormen maar enkele van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle babyborrel maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in onze prachtige feestzalen en in de elegante tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij serveren heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een aangename en uitgebreide buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Zeer geschikt voor als het mooi weer is of voor als u naast uw babyborrel een toffe receptie wil doen. Al dat moois is mogelijk bij het nuttigen van onze overheerlijke culinaire topcreaties. Dat alles in diverse formules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwaliteitsvolle en super verse basisproducten worden daarenboven op stijlvolle wijze gepresenteerd en geserveerd.  Een lekker wijntje of champagnefles uit onze collectie maakt het volledig af. Bij ons is uw babyborrel af van top tot teen. Daarenboven is ‘t Krekelhof gesitueerd in een zeer fraaie omgeving bij Kuringen. Denk bijvoorbeeld aan knappe Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geweldig babyborrel? Zowel met de wagen als via trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Kuringen combineert gezellige zalen met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw babyborrel. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Kuringen besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze ruime en lichte orangerie met uitzicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw babyborrel heerlijk vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een babyborrel in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kuringen. Met alle plezier zullen wij u een volledige rondleiding geven. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sublieme tuin. Zo krijgt uw babyborrel nabij Kuringen nog dat tikkeltje extra cachet.Uw babyborrel nabij Kuringen zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kunt zonder zorgen van uw babyborrel genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een heerlijk babyborrel beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en stijlvol babyborrel!

Imponeer uw genodigden met een babyborrel in het klassevolle en gerieflijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Kuringen

Zoekt u een geschikte locatie voor een babyborrel nabij Kuringen? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw babyborrel een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een babyborrel met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische ondersteuning. De goede ligging vlakbij het centrum van Kuringen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Kuringen

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Kuringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kuringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.