Huwelijksverjaardag Zonhoven

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische prachtlocatie voor een huwelijksverjaardag bij Zonhoven

Zoekt u een geschikte locatie nabij Zonhoven voor het organiseren van een huwelijksverjaardag? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een goede optie. In de loop der jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer goede naam verworven in Zonhoven en ver daarbuiten als het aankomt op het verzorgen van een huwelijksverjaardag. De knappe situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal nabij Zonhoven en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar een paar van de vele troeven die van ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van heerlijke gerechten in onze indrukwekkende feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en zitjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw huwelijksverjaardag zeker ook in alle comfort in de buitenlucht organiseren. Voorts leveren wij gastronomie van hoge topklasse. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. De gasten kunnen ongebreideld smullen van een divers gastronomisch aanbod van topniveau: seizoensgebonden, verse ingrediënten, rijke topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  De ruime keuze aan topwijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal af. Bij ons is uw huwelijksverjaardag op en top af. Daarenboven is ‘t Krekelhof genesteld in een mooie setting in de omgeving van Zonhoven. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtige steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in de grensstreek met Nederland.  Wat wenst u nog meer voor een prachtig huwelijksverjaardag? Onze locatie nabij Zonhoven is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de wagen (wij bieden een grote parkeerplek) als via de trein of bus.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Zonhoven combineert klassevolle zalen met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van primordiaal belang voor het slagen van uw huwelijksverjaardag. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfort en klasse. Verder kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze orangerie met een fraai uitzicht op de elegante tuin en de oever van het Albertkanaal. Een stijlvol en heuglijk huwelijksverjaardag, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksverjaardag nabij Zonhoven zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze ervaren horecamensen de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen huwelijksverjaardag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze knap ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een huwelijksverjaardag in het aangename en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Zonhoven

Zoekt u in de omgeving van Zonhoven naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksverjaardag een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksverjaardag met alles erop en eraan. Naast een huwelijksverjaardag is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Zonhoven, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksverjaardag door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie adembenemende locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.