Huwelijksverjaardag Genk

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische droomlocatie voor een huwelijksverjaardag nabij Genk

Zoekt u een geschikte locatie bij Genk voor het organiseren van een huwelijksverjaardag? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van uiteenlopende gebeurtenissen zoals o.a. een huwelijksverjaardag een prima keus. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een enorm degelijke reputatie verdiend in Genk en ver daarbuiten betreffende het verzorgen van een huwelijksverjaardag. De knappe ligging aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Genk en de kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen maar enkele van de vele troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle huwelijksverjaardag maken. Fijnproevers kunnen bij ons genieten van heerlijke hapjes in onze wondermooie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een aangename en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Perfect voor als het mooi buitenweer is of voor indien u naast uw huwelijksverjaardag een toffe receptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk bij het nuttigen van onze overheerlijke culinaire meesterwerkjes. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat iedereen zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze topcreaties, bereid met kwalitatieve en uiterst verse basisproducten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Daarenboven is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een zeer fraaie omgeving in de buurt van Genk. U kan de naburige prachtsteden zoals Genk, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat verlangt u nog meer voor een geslaagd huwelijksverjaardag? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw huwelijksverjaardag. Bij ‘t Krekelhof bij Genk besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de gasten ook lekker genieten van onze Orangerie met een fraai uitzicht op de heerlijke tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd huwelijksverjaardag, alle professionele of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen helemaal tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Genk te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De slim vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een huwelijksverjaardag op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksverjaardag nabij Genk nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw huwelijksverjaardag nabij Genk zal zo nog onvergetelijker worden. U kan zonder zorgen van uw huwelijksverjaardag genieten terwijl onze ervaren horecamensen alle gasten voorziet van de nodige dranken en spijzen. Iedereen zal een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij slecht weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol huwelijksverjaardag!

Maak indruk met een huwelijksverjaardag in het stijlvolle en goed uitgeruste ‘t Krekelhofnabij Genk

Zoekt u in de buurt van Genk naar een droomlocatie voor een huwelijksverjaardag? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een huwelijksverjaardag met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Genk, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksverjaardag in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genk

Droomt u van een huwelijksverjaardag in een wondermooie prachtige locatie nabij Genk? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksverjaardag te organiseren. Uw huwelijksverjaardag zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genk zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksverjaardag. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksverjaardag naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.