Trouwfeest Zutendaal

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een trouwfeest in de omgeving van Zutendaal

Zoekt u vlakbij Zutendaal een geschikte plek voor een trouwfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van allerhande evenementen zoals bvb. een trouwfeest een zeer goede keuze. In en rond Zutendaal is ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie inzake het verwelkomen van een trouwfeest of soortgelijke feestgebeurtenissen. De mooie situering aan de rustige oevers van het Albertkanaal vlakbij Zutendaal en de geroemde kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een klassevolle trouwfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in onze formidabele feestzalen en in de sierlijke tuin met aangename terrasjes en zitjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fleurige en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kunt uw trouwfeest zeker ook in alle comfort en luxe in de buitenlucht houden. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze lekkere culinaire meesterwerkjes. Dat alles in diverse feestformules op maat. Uw gasten kunnen genieten van een divers gastronomisch aanbod van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De ruime kaart met champagnes en wijnen maakt de de culinaire ervaring helemaal compleet. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Voorts is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie buurt in de buurt van Zutendaal. U kunt de naburige prachtsteden zoals Zutendaal, Maaseiek, Maasmechelen, Aken, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de veelgeprezen Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een prachtig trouwfeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Zutendaal combineert klassevolle feestzalen met een prachtige tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw trouwfeest. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zutendaal besteden wij daarom de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze ruimtes. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de wondermooie tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en geslaagd trouwfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij goed weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze sprookjesachtige tuin. Zo krijgt uw trouwfeest nabij Zutendaal nog dat tikkeltje extra cachet.Uw trouwfeest nabij Zutendaal zal zo nog onvergetelijker worden. U kunt zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg alle gasten voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een fantastische dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een trouwfeest in het aangename en gerieflijke ‘t Krekelhofnabij Zutendaal

Op zoek naar een geschikte locatie voor een trouwfeest nabij Zutendaal? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een trouwfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. U kan bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima gastronomische omkadering. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Zutendaal, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het trouwfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zutendaal

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Zutendaal? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zutendaal zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.