Trouwfeest Bolderberg

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: fantastische toplocatie voor een trouwfeest nabij Bolderberg

Zoekt u nabij Bolderberg een goede zaal voor een trouwfeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede mogelijkheid. In en rond Bolderberg is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago inzake het verzorgen van een trouwfeest of soortgelijke gebeurtenissen. De knappe ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal vlakbij Bolderberg en de kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn slechts enkele van de talloze troeven die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtplek voor een gezellige trouwfeest maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van lekkere hapjes in de prachtige feestzalen en in de idyllische tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Ideaal voor wanneer het goed weer is of voor indien u bij uw trouwfeest een gezellige receptie wilt houden. Daarbovenop serveren wij gastronomie van absolute topkwaliteit. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire pareltjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse ingrediënten worden bovendien op nette wijze gepresenteerd en geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Kortom: lekker én stijlvol. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een sublieme buurt nabij Bolderberg. U kunt de vlakbij gesitueerde steden zoals Bolderberg, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle nodige ingrediënten om er een gedroomd trouwfeest van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof present Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Bolderberg is overigens vlot te bereiken met zowel de wagen (wij bieden uitgebreide parkingplek) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Bolderberg combineert knappe feestruimtes met een sprookjesachtige tuin

Stijlvolle en aangename zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het welslagen van uw trouwfeest. U kan er van op aan dat de polyvalante zalen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente zalen op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw trouwfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een trouwfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Bolderberg te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een trouwfeest op maat. Uiteraard hoeft u niet per se binnen in de zalen te blijven. In onze elegante tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw trouwfeest nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra magie.Uw trouwfeest nabij Bolderberg zal zo nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw trouwfeest genieten terwijl onze ervaren horecamensen iedereen voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen trouwfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol trouwfeest!

Maak indruk met een trouwfeest in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Bolderberg

Zoekt u in de buurt van Bolderberg naar een droomlocatie voor een trouwfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw trouwfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een trouwfeest met alles erop en eraan. Naast een trouwfeest is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerhande andere zakelijke bijeenkomsten. U kunt bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire ondersteuning. De goede ligging nabij het centrum van Bolderberg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk trouwfeest in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een trouwfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol trouwfeest te organiseren. Uw trouwfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw trouwfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw trouwfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.