Receptie Zonhoven

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: veelzijdige toplocatie voor een receptie bij Zonhoven

Op zoek naar een locatie in de omgeving van Zonhoven voor het houden van een receptie? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van verschillende events zoals bvb. een receptie een zeer geschikte keuze. In en rond Zonhoven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie wat betreft het verwelkomen van een receptie of soortgelijke feestevenementen. De prima situering langs de rustige oevers van het Albertkanaal bij Zonhoven en de kwaliteiten van onze gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts vormen slechts een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een stijlvolle receptie maken. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof genieten van heerlijke gerechten in de wondermooie feestzalen en in de sierlijke tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere hapjes en versnaperingen en hebben naast de magnifieke feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het receptie zeker ook in alle comfort en luxe in de tuin houden. Al dat moois is mogelijk bij het proeven van onze super lekkere culinaire meesterwerkjes. De menukeuze is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo groot dat ieder zijn geliefkoosde bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, gemaakt met kwaliteitsvolle en uiterst verse basisingrediënten worden daarenboven op nette manier gepresenteerd.  Een heerlijk wijntje of fles champagne uit onze kelder maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Voorts is ‘t Krekelhof gelokaliseerd in een zeer fraaie omgeving in de omgeving van Zonhoven. Denk daarbij aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de prachtige steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in het grensgebied met Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een prachtig receptie? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Zonhoven is bovendien zeer goed te bereiken met zowel de auto (wij bieden ruime parkeergelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven combineert stijlvolle zalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol receptie kunt u maar beter een zeer degelijk voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Zonhoven besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze zalen staan garant voor gezelligheid, klasse en comfort. Daarnaast kunnen de gasten ook lekker genieten van de Orangerie met een fraai uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een klassevol en onvergetelijk receptie, alle professionele of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Zonhoven te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In onze netjes onderhouden tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw receptie nabij Zonhoven nog dat tikkeltje extra .Uw receptie nabij Zonhoven zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons attente team de beste drankjes en hapjes. Alle aanwezige gasten zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een stijlvol en geslaagd receptie!

Imponeer uw gasten met een receptie in het stijlvolle en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Zonhoven

Op zoek naar een klassevolle locatie voor een receptie nabij Zonhoven? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw receptie een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een receptie met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Daarenboven bieden wij opties voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Zonhoven, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het receptie door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk receptie in het mooie ‘t Krekelhof bij Zonhoven

Droomt u van een receptie in een wondermooie sprookjesachtige locatie nabij Zonhoven? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol receptie te organiseren. Uw receptie zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Zonhoven zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw receptie. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw receptie naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.