Bruiloft Limburg

‘t Krekelhof: veelzijdige prachtlocatie voor een bruiloft in de omgeving van Limburg

Zoekt u vlakbij Limburg een degelijke plek voor een bruiloft? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende keuze. In en rond Limburg is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake het houden van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. Gelegen naast de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere schotels in de fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de knappe feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  Interessant voor als het goed weer is of voor indien u bij uw bruiloft een toffe buitenreceptie wil doen. Voorts leveren wij gastronomie van hoge topklasse. En dat in diverse formules op maat. Al onze topcreaties, vervaardigd met kwaliteitsvolle en verse ingrediënten worden bovendien op stijlvolle wijze geserveerd en gepresenteerd.  De ruime kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis totaal compleet. Bij ons is uw bruiloft af van top tot teen. Voorts is ‘t Krekelhof genesteld in een schitterende setting in de buurt van Limburg. U kan de vlakbij gesitueerde prachtsteden zoals Limburg, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de onderschatte Limburgse natuur.  Wat wenst u nog meer voor een geweldig bruiloft? Onze locatie bij Limburg is overigens vlot bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Limburg combineert knappe feestruimtes met een idyllische tuin

Voor een geslaagd bruiloft kan u best een heel degelijk voorziene toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Limburg besteden wij daarom de grootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze ruimtes. De polyvalente ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met uitzicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bruiloft heerlijk vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk bruiloft, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen volledig tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Limburg te komen om Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen bezoeken. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de toverachtige tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij goed weer altijd terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw bruiloft nabij Limburg nog dat tikkeltje extra .Uw bruiloft nabij Limburg zal daardoor nog onvergetelijker worden. U kan zorgeloos van uw bruiloft genieten terwijl ons attente horecateam iedereen voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen bruiloft beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze knap ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Imponeer uw gasten met een bruiloft in het sfeervolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Limburg

Zoekt u een klassevolle locatie voor een bruiloft nabij Limburg? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Limburg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze toverachtige tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het sprookjesachtige Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie prachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.