Communiefeest Kermt

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een communiefeest in de omgeving van Kermt

Zoekt u een geschikte plek in de buurt van Kermt voor het organiseren van een communiefeest? Dan is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima optie. In de loop der jaren heeft ‘t Krekelhof een uiterst sterke reputatie opgebouwd in Kermt en ver daarbuiten inzake het vieren van een communiefeest. De mooie ligging langs de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal nabij Kermt en de gekende kwaliteiten van de gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar een paar van de vele troeven die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomplek voor een klassevolle communiefeest maken. Fijnproevers kunnen bij ‘t Krekelhof smullen van lekkere gerechten in de feeërieke feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de imposante feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kan uw communiefeest dus ook in alle comfort in de buitenlucht laten doorgaan. Al dat moois is mogelijk bij het consumeren van onze lekkere gastronomische creaties. De keuze qua menu is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, bereid met kwalitatief hoogstaande en uiterst verse basisproducten worden bovendien op smaakvolle manier gepresenteerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Gesitueerd nabij Kermt valt er in de ruime buurt heel wat fraais te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Wat wil u verder nog voor een geslaagd communiefeest? Zowel met de wagen als via trein of bus is ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Kermt combineert stijlvolle feestzalen met een idyllische tuin

Voor een succesvol communiefeest kan u maar beter een zeer goed uitgeruste locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Kermt besteden wij om die reden de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor comfort en klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de mooie tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw communiefeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd communiefeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Kermt te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een communiefeest op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Kermt nog dat tikkeltje extra .Uw communiefeest nabij Kermt zal zo nog sfeervoller worden. U kan zonder zorgen van uw communiefeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de heerlijkste spijzen en dranken. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd communiefeest!

Imponeer uw genodigden met een communiefeest in het sfeervolle en goed uitgeruste Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofnabij Kermt

Zoekt u in de buurt van Kermt naar een droomlocatie voor een communiefeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw communiefeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kunt bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire ondersteuning. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Kermt, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Kermt

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Kermt? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Kermt zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.