Communiefeest Lutselus

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: uitgelezen prachtlocatie voor een communiefeest in de omgeving van Lutselus

Op zoek naar een geschikte plek in de buurt van Lutselus voor het organiseren van een communiefeest? Dan is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof ongetwijfeld een uitstekende optie. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een zeer stevige naam opgebouwd in Lutselus en ver daarbuiten als het aankomt op de organisatie van een communiefeest. Genesteld langs de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een communiefeest een fraai en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van heerlijke gerechten in onze prachtige feestzalen en in de fantastische tuin met aangename terrasjes en zitbanken.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en bieden naast de fantastische feestzalen ook een aangename en ruime buitenaccommodatie (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het communiefeest zeker ook probleemloos in de tuin houden. Dat alles is mogelijk bij het nuttigen van onze lekkere culinaire topcreaties. Dat alles in diverse formules op maat. De gasten kunnen proeven van een divers culinair gamma van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles mooi geserveerd.  Een passend wijntje of champagne uit onze collectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een schitterende omgeving nabij Lutselus. U kan de naburige prachtsteden zoals Lutselus, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel aandoen of genieten van de knappe Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een mooi communiefeest? Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot bereikbaar.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lutselus combineert klassevolle feestzalen met een fraaie tuin

klassevolle en deugdelijke zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het welslagen van uw communiefeest. U kan er absoluut van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De polyvalente ruimtes op de benedenvloer ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met een mooi zicht op de prachtige tuin en de oever van het Albertkanaal. Wat kunt u zich nog meer wensen om een communiefeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lutselus. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende wijze ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij goed weer is er geen betere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Zo krijgt uw communiefeest nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra magie.Uw communiefeest nabij Lutselus zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren team heerlijke hapjes en drankjes. Iedereen zal een fantastische dag beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewerken, want onze fraai ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een communiefeest in het stijlvolle en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Lutselus

Zoekt u in de buurt van Lutselus naar een droomlocatie voor een communiefeest? Eén adres: ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Lutselus, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Een extra troef is onze wondermooie tuin. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het mooie Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.