Bruiloft Bolderberg

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een bruiloft nabij Bolderberg

Zoekt u vlakbij Bolderberg een degelijke zaal voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van uiteenlopende events zoals bijvoorbeeld een bruiloft een prima optie. In en rond Bolderberg is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen reputatie als het gaat over het houden van een bruiloft of soortgelijke gebeurtenissen. De uitstekende ligging langs de rustige oevers van het Albertkanaal bij Bolderberg en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de vele troefkaarten die van ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een stijlvolle bruiloft maken. Fijnproevers kunnen bij ons smullen van overheerlijke gerechten in onze formidabele feestzalen en in de idyllische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en hapjes en bieden naast de sublieme feestzalen ook een mooie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  U kan het bruiloft dus ook met alles erop en eraan in de buitenlucht organiseren. Daarnaast leveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukeuze is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat iedereen zijn favoriete gerechten zal aantreffen. Al onze culinaire meesterwerkjes, vervaardigd met kwalitatief hoogstaande en verse basisingrediënten worden bovendien op klassevolle wijze geserveerd.  De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelokaliseerd nabij Bolderberg is er in de ruime omgeving veel fraais te vinden. Denk daarbij aan knappe Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle ingrediënten om er een fraai bruiloft van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Onze locatie bij Bolderberg is overigens vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden ruime parkinggelegenheid) als via de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Bolderberg combineert stijlvolle zalen met een prachtige tuin

Voor een geslaagd bruiloft kunt u best een heel degelijk geëquipeerde locatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Bolderberg besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bruiloft aangenaam vertoeven. Een stijlvol en geslaagd bruiloft, alle professionele of familiale feesten en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof bij Bolderberg. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuin tonen. De prachtige zalen kunnen op verschillende manieren ingezet en ingericht worden. Ook onze geweldige buitenaccommodatie schept mogelijkheden. In de sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oevers van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw bruiloft nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw bruiloft nabij Bolderberg zal daardoor nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons attente horecateam lekkere drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen bruiloft beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze prachtig ingerichte polyvalente zalen zijn van even hoge kwaliteit!

Scoor met een bruiloft in het klassevolle en gerieflijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Bolderberg

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bruiloft nabij Bolderberg? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een bruiloft met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. Eén van de vele pluspunten is onze centrale ligging bij Bolderberg, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk bruiloft in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie betoverende locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.