Huwelijksfeest Genenbos

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele droomlocatie voor een huwelijksfeest nabij Genenbos

Zoekt u een geschikte locatie nabij Genenbos voor het organiseren van een huwelijksfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zonder twijfel een prima optie. In en ver buiten Genenbos is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een zaal met een gedegen reputatie inzake het houden van een huwelijksfeest of soortgelijke evenementen. De uitstekende localisatie aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal in de buurt van Genenbos en de geroemde kwaliteiten van onze gastheren Jeroen Lenaerts en Gert Maessen zijn maar een paar van de talloze troefkaarten die van Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een prachtlocatie voor een gezellige huwelijksfeest maken. Fijnproevers kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de feeërieke feestzalen en in de magnifieke tuin met aangename terrasjes en bankjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, terras,..).  Geweldig voor wanneer het goed buitenweer is of voor indien u naast uw huwelijksfeest een stijlvolle receptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk onder het consumeren van onze fijne culinaire meesterwerkjes. Dat alles gegoten in uiteenlopende formules op maat. De gasten kunnen ongebreideld proeven van een divers gastronomisch aanbod van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, exotische topcreaties en dat alles netjes geserveerd.  Een passend wijntje of fles champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én stijlvol. Gelegen bij Genenbos is er in de ruime buurt zeer veel moois te vinden. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maastricht, Maaseik) in het grensgebied met Nederland.  Alle ingrediënten om er een fraai huwelijksfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlakbij Genenbos combineert gezellige feestruimtes met een magische tuin

Voor een succesvol huwelijksfeest kan u maar beter een heel degelijk geëquipeerde toplocatie met kwalitatief hoogstaande zalen zoeken. U kan er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze lichte en ruime Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw huwelijksfeest aangenaam vertoeven. Een klassevol en heuglijk huwelijksfeest, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Genenbos. Met alle plezier zullen we u een volledige rondleiding geven. De fraaie zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksfeest nabij Genenbos zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons bekwame team overheerlijke drankjes en hapjes. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen huwelijksfeest beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol huwelijksfeest!

Imponeer uw genodigden met een huwelijksfeest in het aangename en gemoedelijke Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Genenbos

Zoekt u in de omgeving van Genenbos naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksfeest een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij mogelijkheden voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De gastronomie is bij ‘t Krekelhof van topklasse. De goede ligging vlakbij het centrum van Genenbos maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksfeest in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.