Bruiloft Lutselus

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige prachtlocatie voor een bruiloft in de omgeving van Lutselus

Zoekt u vlakbij Lutselus een geschikte plaats voor een bruiloft? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van diverse feestelijkheden zoals bvb. een bruiloft een zeer goede optie. In en ver buiten Lutselus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een topreputatie wat betreft het organiseren van een bruiloft of soortgelijke feestevenementen. Gesitueerd aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof voor een bruiloft een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in onze wondermooie feestzalen en in de elegante tuin met aangename zitjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke versnaperingen en hebben naast de wondermooi feestzalen ook een fraaie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan het bruiloft eventueel ook in alle comfort in de buitenlucht organiseren. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze super lekkere culinaire topcreaties. En dat gegoten in diverse formules op maat. Uw genodigden kunnen proeven van een divers gastronomisch assortiment van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, gevarieerde topcreaties en dat alles stijlvol geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het volledig af. Kort samengevat: lekker én klassevol. Voorts is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een sublieme setting in de buurt van Lutselus. Denk bijvoorbeeld aan de zeer de moeite zijnde Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Lommel, Maaseik, Maastricht) in de grensstreek met Nederland.  Alle ingrediënten om er een heuglijk bruiloft van te maken zijn bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als via trein of bus is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Lutselus combineert klassevolle feestzalen met een magische tuin

Stijlvolle en aangename ruimtes om uw gasten in te ontvangen zijn van zeer groot belang voor het slagen van uw bruiloft. U kan er van op aan dat de multi-inzetbare zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze zalen staan borg voor comfortabele klasse. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw bruiloft heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een bruiloft in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan ‘t Krekelhof nabij Lutselus. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een bruiloft op maat. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In de betoverende tuin, met zicht op de oevers van het Albertkanaal,  kunt u bij goed weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw bruiloft nabij Lutselus nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw bruiloft nabij Lutselus zal zo nog sfeervoller worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons ervaren team lekkere hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een klassevol en geslaagd bruiloft!

Imponeer uw genodigden met een bruiloft in het stijlvolle en gemoedelijke Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofbij Lutselus

Op zoek naar een geschikte locatie voor een bruiloft nabij Lutselus? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw bruiloft een onvergetelijk en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een bruiloft met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Naast een bruiloft is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor presentaties, beurzen, vergaderingen, productvoorstellingen en allerlei andere professionele bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topklasse. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Lutselus, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze mooie tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het bruiloft door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk bruiloft in het mooie Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Lutselus

Droomt u van een bruiloft in een wondermooie adembenemende locatie nabij Lutselus? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol bruiloft te organiseren. Uw bruiloft zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Lutselus zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw bruiloft. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw bruiloft naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.