Verjaardagsfeest Alken

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een verjaardagsfeest nabij Alken

Zoekt u nabij Alken een geschikte plaats voor een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zeer zeker een goede mogelijkheid. In en rond Alken is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een sterk imago inzake de organisatie van een verjaardagsfeest of soortgelijke events. Gesitueerd langs de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een mooi en stijlvol decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof smullen van overheerlijke gerechten in de formidabele feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere hapjes en hebben naast de knappe feestzalen ook een knappe en ruime accommodatie in de buitenlucht (tuin, terras,..).  U kan uw verjaardagsfeest absoluut ook met alles erop en eraan in de buitenlucht organiseren. Dat alles is mogelijk bij het nuttigen van onze super lekkere culinaire creaties. De menukaart is bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof zo ruim dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. De genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een gevarieerd gastronomisch gamma van topkwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  Een lekker wijntje of champagne uit onze topcollectie maakt het volledig af. Kortom: lekker én stijlvol. Gelegen nabij Alken valt er in de ruime omgeving veel fraais te vinden. U kunt de omliggende steden zoals Alken, Maastricht, Maaseik, Maasmechelen en Lommel aandoen of genieten van de mooie Limburgse natuur.  Wat wil u verder nog voor een geslaagd verjaardagsfeest? Zowel met de wagen als met trein of bus is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Alken combineert knappe feestzalen met een sprookjesachtige tuin

Voor een succesvol verjaardagsfeest kunt u maar beter een zeer degelijk geëquipeerde locatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof in de omgeving van Alken besteden wij daarom de meeste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De polyvalente ruimtes op de benedenverdieping ademen sfeer en klasse uit. Daarnaast kunnen de gasten ook genieten van onze Orangerie met uitzicht op de prachtige tuin en de oevers aan het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd verjaardagsfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige events komen zeer goed tot hun recht bij ons. Neem gerust de tijd om even tot Alken te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De knappe zalen kunnen op verschillende wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie biedt mogelijkheden. In onze sublieme tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer altijd terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Alken nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw verjaardagsfeest nabij Alken zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons ervaren en attente team de beste drankjes en hapjes. Alle genodigden zullen een mooie dag beleven bij ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij slecht weer, want onze multi-inzetbare zalen beschikken over alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en stijlvol verjaardagsfeest!

Maak indruk met een verjaardagsfeest in het sfeervolle en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Alken

Zoekt u in de omgeving van Alken naar een droomlocatie voor een verjaardagsfeest? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. De keuken is bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De strategische ligging vlakbij het centrum van Alken maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Alken

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie adembenemende locatie nabij Alken? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Alken zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een fantastische belevenis.