Communiefeest Limburg

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: formidabele toplocatie voor een communiefeest in de omgeving van Limburg

Op zoek naar een geschikte locatie bij Limburg voor het houden van een communiefeest? Dan is ‘t Krekelhof absoluut een prima keuze. Doorheen de jaren heeft Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een heel degelijke naam verworven in Limburg en omstreken betreffende het verzorgen van een communiefeest. Gesitueerd aan de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een communiefeest een stijlvol en fraai decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke schotels in de prachtige feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en bankjes.Wij bereiden lekkere versnaperingen en hebben naast de voortreffelijke feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  Geweldig voor wanneer het mooi weer is of voor als u naast uw communiefeest een toffe buitenreceptie wilt houden. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze overheerlijke gastronomische topcreaties. De menukaart is bij ons zo groot dat ieder zijn geprefereerde bereidingen zal aantreffen. Uw gasten kunnen ongebreideld genieten van een divers culinair aanbod van topklasse: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, gevarieerde topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagne uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw communiefeest op en top af. Gelokaliseerd nabij Limburg valt er in de buurt zeer veel interessants te vinden. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de sublieme steden (Maastricht, Lommel, Maaseik) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een heuglijk communiefeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof present Zowel met de wagen als met het openbaar vervoer is onze locatie vlot en snel te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof bij Limburg combineert klassevolle feestruimtes met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw genodigden in te verwelkomen zijn van zeer groot belang voor het succes van uw communiefeest. U kunt er van op aan dat de feestzalen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof dik in orde zijn. De multifunctionele ruimtes op de gelijkvloerse verdieping ademen sfeer en klasse uit. Ook in onze ruime en lichte Orangerie met zicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw communiefeest aangenaam vertoeven. Een stijlvol en onvergetelijk communiefeest, alle zakelijke of familiale feesten en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Limburg. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen tonen. De prachtige zalen kunnen op diverse wijze ingericht worden. Ook onze fabuleuze buitenaccommodatie schept mogelijkheden. Bij lekker weer is er geen zaligere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze wondermooie tuin. Op die manier krijgt uw communiefeest nabij Limburg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw communiefeest nabij Limburg zal zo nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw communiefeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige dranken en spijzen. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen communiefeest beleven bij ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden niet meewillen, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een communiefeest in het gezellige en comfortabele Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhofbij Limburg

Zoekt u een geschikte locatie voor een communiefeest nabij Limburg? Eén adres: Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een communiefeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topkwaliteit. De prima ligging nabij het centrum van Limburg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze magische tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het communiefeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk communiefeest in het fraaie ‘t Krekelhof bij Limburg

Droomt u van een communiefeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Limburg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol communiefeest te organiseren. Uw communiefeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Limburg zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw communiefeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw communiefeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.