Verjaardagsfeest Genenbos

Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze toplocatie voor een verjaardagsfeest bij Genenbos

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Genenbos voor het organiseren van een verjaardagsfeest? Dan is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof absoluut een goede mogelijkheid. In de loop der jaren heeft Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof een heel sterke naam verworven in en rondGenenbos als het aankomt op de organisatie van een verjaardagsfeest. Gesitueerd naast de oever van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof voor een verjaardagsfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere schotels in de fraaie feestzalen en in de idyllische tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en hebben naast de fantastische feestzalen ook een fleurige en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kan het verjaardagsfeest zeker ook met alles erop en eraan in de buitenlucht laten plaatsvinden. Daarnaast leveren wij een culinair aanbod van ware topklasse. Dat alles gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en super verse ingrediënten worden bovendien op nette wijze gepresenteerd.  De uitgebreide kaart met topwijnen en champagnes maakt de de culinaire ervaring totaal compleet. Bij ons is uw verjaardagsfeest af van top tot teen. Daarenboven is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een fantastische buurt nabij Genenbos. Denk bijvoorbeeld aan fraaie Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Wat verlangt u verder nog voor een geweldig verjaardagsfeest? Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is ‘t Krekelhof vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de omgeving van Genenbos combineert stijlvolle feestzalen met een magische tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw genodigden in te ontvangen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw verjaardagsfeest. U kunt er absoluut van op aan dat de polyvalante zalen bij ‘t Krekelhof dik in orde zijn. Onze polyvalante zalen staan borg voor klasse en comfort. Ook in onze lichte en ruime orangerie met uitzicht op de tuin en het Albertkanaal is het voor de genodigden op uw verjaardagsfeest heerlijk vertoeven. Wat kunt u zich nog meer wensen om een verjaardagsfeest in stijl te vieren? Neem gerust de tijd om even tot Genenbos te komen om Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Met alle plezier zullen we u een uitgebreide rondleiding geven. De mooie zalen kunnen op diverse wijze ingezet en ingericht worden. Uiteraard hoeft u niet binnen in de zalen te blijven. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze toverachtige tuin. Zo krijgt uw verjaardagsfeest nabij Genenbos nog dat tikkeltje extra cachet.Uw verjaardagsfeest nabij Genenbos zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan schenken, voorziet ons ervaren en attente horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Onze butlers garanderen dat al uw genodigden een ontspannen verjaardagsfeest beleven bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze polyvalante zalen beschikken over alles wat u nodig heeft voor een klassevol en geslaagd verjaardagsfeest!

Imponeer uw gasten met een verjaardagsfeest in het klassevolle en goed uitgeruste Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhofin de omgeving van Genenbos

Zoekt u een klassevolle locatie voor een verjaardagsfeest nabij Genenbos? Eén adres: Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof. De accommodatie voor een verjaardagsfeest met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons piekfijn in orde. Overigens bieden wij mogelijkheden voor alle soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De gastronomie is bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging vlakbij het centrum van Genenbos maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het verjaardagsfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk verjaardagsfeest in het mooie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Genenbos

Droomt u van een verjaardagsfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Genenbos? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol verjaardagsfeest te organiseren. Uw verjaardagsfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Genenbos zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw verjaardagsfeest. Ons attente team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw verjaardagsfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.