Babyborrel Beringen

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof: fabuleuze prachtlocatie voor een babyborrel in de buurt van Beringen

Zoekt u nabij Beringen een geschikte stek voor een babyborrel? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van diverse gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld een babyborrel een zeer goede keus. In en rond Beringen is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof een feestzaal met een gedegen reputatie inzake het verzorgen van een babyborrel of soortgelijke feestevenementen. Gelegen langs de waterkant van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een babyborrel een stijlvol en mooi decor. Fijnproevers kunnen bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van heerlijke schotels in onze fraaie feestzalen en in de sprookjesachtige tuin met aangename zitbankjes en terrasjes.Wij serveren lekkere versnaperingen en bieden naast de fantastische feestzalen ook een fraaie en ruime accommodatie in de buitenlucht (terras, mooie tuin, zitbankjes,..).  U kan uw babyborrel eventueel ook in alle comfort in de buitenlucht vieren. Al dat moois is mogelijk bij het smullen van onze lekkere gastronomische meesterwerkjes. Dat alles gegoten in uiteenlopende feestformules op maat. Uw gasten kunnen proeven van een divers gastronomisch gamma van hoogstaande kwaliteit: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles klassevol geserveerd.  Een heerlijk wijntje of champagnefles uit onze topcollectie maakt het helemaal af. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Gesitueerd nabij Beringen is er in de ruime omgeving zeer veel interessants te ontdekken. Denk daarbij aan fraaie Limburgse natuur (ideaal om te ontdekken per fiets) en de omliggende prachtsteden (Maaseik, Maasmechelen, Maastricht) in het grensgebied nabij Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een fraai babyborrel van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof nabij Beringen is bovendien gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto (wij bieden een ruime parkingplek) als met de bus of trein.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof in de buurt van Beringen combineert stijlvolle feestzalen met een mooie tuin

Aangename en stijlvolle zalen om uw gasten in te verwelkomen zijn van niet te onderschatten belang voor het welslagen van uw babyborrel. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Beringen besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de inrichting en aankleding van onze zalen. De multifunctionele zalen op de benedenvloer ademen klasse en sfeer uit. Verder kunnen de gasten ook genieten van de Orangerie met uitzicht op de sprookjesachtige tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een stijlvol en geslaagd babyborrel, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Beringen te komen om ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen uitchecken. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een babyborrel op maat. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. In de toverachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij mooi weer steeds terecht om een klassevolle receptie te geven. Zo krijgt uw babyborrel nabij Beringen nog dat tikkeltje extra uitstraling.Uw babyborrel nabij Beringen zal daardoor nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, voorziet ons attente horecateam de beste hapjes en drankjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen babyborrel beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een stijlvol en geslaagd babyborrel!

Scoor met een babyborrel in het aangename en comfortabele Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofnabij Beringen

Zoekt u in de buurt van Beringen naar een droomlocatie voor een babyborrel? Eén adres: Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een babyborrel met alles erop en eraan. Naast een babyborrel is ‘t Krekelhof ook uitermate geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, vergaderingen, productvoorstellingen en allerhande andere professionele bijeenkomsten. U kunt bij ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een uitstekende culinaire omkadering. De goede ligging vlakbij het centrum van Beringen maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het babyborrel door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk babyborrel in het fraaie Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een babyborrel in een wondermooie betoverende locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een onvergetelijk en klassevol babyborrel te organiseren. Uw babyborrel zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze knappe, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden vele mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw babyborrel. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw babyborrel naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan wijnen en champagnes zorgt voor een onvergetelijke belevenis.