Huwelijksfeest Beringen

‘t Krekelhof: formidabele prachtlocatie voor een huwelijksfeest in de buurt van Beringen

Zoekt u in de buurt van Beringen een goede stek voor een huwelijksfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het organiseren van allerlei feestelijkheden zoals onder andere een huwelijksfeest een uitstekende keuze. In de loop der jaren heeft Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een heel degelijke reputatie verworven in en rondBeringen aangaande de organisatie van een huwelijksfeest. De knappe localisatie langs de rustige oevers van het Albertkanaal in de buurt van Beringen en de gekende kwaliteiten van onze gastvrije gastheren Gert Maessen en Jeroen Lenaerts zijn maar enkele van de talloze troefkaarten die van Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een droomlocatie voor een klassevolle huwelijksfeest maken. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof genieten van overheerlijke hapjes in de wondermooie feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij bereiden lekkere hapjes en bieden naast de magnifieke feestzalen ook een aangename en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (terras, tuin,..).  Zeer interessant voor wanneer het goed weer is of voor als u naast uw huwelijksfeest een stijlvolle receptie wilt doen. Al dat moois is mogelijk onder het smullen van onze lekkere culinaire creaties. En dat gegoten in diverse feestformules op maat. Al onze culinaire meesterwerkjes, klaargemaakt met kwalitatief hoogstaande en verse basisproducten worden daarenboven op nette manier geserveerd en gepresenteerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het helemaal af. Bij ons is uw huwelijksfeest af van top tot teen. Bovendien is ‘t Krekelhof gesitueerd in een mooie buurt bij Beringen. Denk bijvoorbeeld aan mooie Limburgse natuur (de fietsroutes zijn een aanrader) en de sublieme steden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Wat wil u nog meer voor een onvergetelijk huwelijksfeest? Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Beringen is bovendien vlot en snel bereikbaar met zowel de auto (wij bieden uitgebreide parkinggelegenheid) als via het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

‘t Krekelhof nabij Beringen combineert knappe zalen met een mooie tuin

Voor een succesvol huwelijksfeest kunt u maar beter een heel goed voorziene toplocatie met goede zalen zoeken. Bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Beringen besteden wij daarom de meeste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze zalen staan garant voor comfortabele klasse. Verder kunnen de feestvierders ook genieten van onze orangerie met uitzicht op de sublieme tuin en de oevers van het Albertkanaal. Een stijlvol en onvergetelijk huwelijksfeest, alle zakelijke of familiale vieringen en andere gelijkaardige evenementen komen volledig tot hun recht bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Neem gerust de tijd om even tot Beringen te komen om Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof vrijblijvend eens te komen verkennen. Wij zullen u met veel plezier onze verschillende zalen en tuinen tonen. De mooie zalen kunnen op verschillende manieren ingericht worden. Natuurlijk hoeft u niet per se binnen te blijven. Bij mooi weer is er geen aangenamere locatie denkbaar om een receptie te geven dan onze fraaie tuin. Op die manier krijgt uw huwelijksfeest nabij Beringen nog dat tikkeltje extra magie.Uw huwelijksfeest nabij Beringen zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u als gastheer/gastvrouw geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kan geven, voorziet ons ervaren en attente horecateam overheerlijke hapjes en drankjes. Alle aanwezige gasten zullen een aangename dag beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd tijdens de wintermaanden of bij minder goed weer, want onze polyvalante zalen bieden alles wat u nodig heeft voor een geslaagd en klassevol huwelijksfeest!

Imponeer uw gasten met een huwelijksfeest in het klassevolle en comfortabele ‘t Krekelhofnabij Beringen

Zoekt u in de omgeving van Beringen naar een droomlocatie voor een huwelijksfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in petto om van uw huwelijksfeest een hoogstaand en geslaagd event te maken. Wij bieden u uiterst geschikte zalen voor een huwelijksfeest met alles erop en eraan. Naast een huwelijksfeest is ‘t Krekelhof ook zeer goed geschikt als ruimte voor beurzen, presentaties, productvoorstellingen, presentaties en allerlei andere zakelijke bijeenkomsten. De keuken is bij ons van topkwaliteit. Eén van de talloze pluspunten is onze centrale ligging bij Beringen, ideaal voor zakenlieden met weinig tijd. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin tot uw beschikking. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het huwelijksfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk huwelijksfeest in het sprookjesachtige ‘t Krekelhof bij Beringen

Droomt u van een huwelijksfeest in een wondermooie prachtige locatie nabij Beringen? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol huwelijksfeest te organiseren. Uw huwelijksfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Beringen zijn wij uiterst vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden eindeloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw huwelijksfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw huwelijksfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De verfijnde gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De ruime keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een fantastische belevenis.