Doopfeest Herk-de-stad

‘t Krekelhof: uitgelezen toplocatie voor een doopfeest bij Herk-de-stad

Op zoek naar een geschikte plek vlakbij Herk-de-stad voor een doopfeest? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor de organisatie van allerhande feestelijkheden zoals bijvoorbeeld een doopfeest een uitstekende keus. Doorheen de jaren heeft ‘t Krekelhof een heel goede naam verworven in en rondHerk-de-stad als het aankomt op het verzorgen van een doopfeest. Fraai gelegen aan de oevers van het Albertkanaal in de rustgevende natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een doopfeest een stijlvol en mooi decor. Feestvierders en fijnproevers kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere gerechten in de prachtige feestzalen en in de fantastische tuin met fijne bankjes en terrasjes.Wij bereiden heerlijke hapjes en versnaperingen en bieden naast de knappe feestzalen ook een fraaie en ruime buitenaccommodatie (tuin, zitbankjes, terras,..).  Fantastisch voor als het goed buitenweer is of voor als u naast uw doopfeest een stijlvolle tuinreceptie wilt houden. Daarbovenop leveren wij gastronomie van ware topklasse. De menukaart is bij ons zo groot dat ieder zijn favoriete bereidingen zal aantreffen. Uw genodigden kunnen naar hartenlust genieten van een divers culinair assortiment van topklasse: seizoensgebonden, verse ingrediënten, exotische topcreaties en dat alles met stijl geserveerd.  De uitgebreide kaart met wijnen en champagnes maakt de belevenis helemaal compleet. Kort samengevat: stijlvol en lekker. Bovendien is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof gelegen in een mooie omgeving nabij Herk-de-stad. U kan de naburige prachtsteden zoals Herk-de-stad, Maaseik, Maasmechelen, Maastricht en Lommel een bezoekje brengen of genieten van de idyllische Limburgse natuur.  Alle ingrediënten om er een heuglijk doopfeest van te maken zijn bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig Zowel met de auto als met trein of bus is Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof snel en vlot te bereiken.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad combineert gezellige feestruimtes met een fraaie tuin

Voor een geslaagd doopfeest kan u best een heel goed geoutilleerde toplocatie met kwaliteitsvolle zalen zoeken. U kan er van op aan dat de zalen bij ‘t Krekelhof helemaal in orde zijn. Onze zalen staan garant voor klasse en comfort. Ook in onze ruime en lichte orangerie met zicht op de idyllische tuin en het Albertkanaal is het voor de gasten op uw doopfeest aangenaam vertoeven. Wat kan u zich nog meer wensen om een doopfeest in stijl te vieren? Kom gerust vrijblijvend een bezoekje brengen aan ‘t Krekelhof nabij Herk-de-stad. Wij zullen u met alle plezier onze verschillende zalen tonen. De slim vormgegeven zalen kunnen in een handomdraai herschikt worden om ze te modelleren voor een doopfeest op maat. Natuurlijk hoeft u niet binnen te blijven. In onze sprookjesachtige tuin, met zicht op de oever van het Albertkanaal,  kunt u bij droog weer steeds terecht om een stijlvolle receptie te geven. Zo krijgt uw doopfeest nabij Herk-de-stad nog dat tikkeltje extra cachet.Uw doopfeest nabij Herk-de-stad zal daardoor nog sfeervoller worden. U kan zorgeloos van uw doopfeest genieten terwijl onze goed gerodeerde en ervaren horecaploeg de genodigden voorziet van de nodige spijzen en dranken. Zij garanderen dat al uw genodigden een ontspannen doopfeest beleven bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof. Maar zeker niet getreurd in de wintermaanden of bij minder mooi weer, want onze multi-inzetbare zalen bieden alles wat u nodig hebt voor een geslaagd en klassevol doopfeest!

Imponeer uw genodigden met een doopfeest in het gezellige en gerieflijke Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhofbij Herk-de-stad

Zoekt u in de buurt van Herk-de-stad naar een droomlocatie voor een doopfeest? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw doopfeest een onvergetelijk en geslaagd event te maken. Wij garanderen u uiterst geschikte zalen voor een doopfeest met alles erop en eraan. Daarenboven bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke evenementen… denk daarbij aan voorstellingen, vergaderingen, beurzen, presentaties, enzovoort. De keuken is bij ‘t Krekelhof van topklasse. De strategische ligging vlakbij het centrum van Herk-de-stad maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Een extra troef is onze betoverende tuin. Bij goed weer een aangenaam alternatief om het doopfeest door te brengen in een zuurstofrijke omgeving.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een heuglijk doopfeest in het sprookjesachtige Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof bij Herk-de-stad

Droomt u van een doopfeest in een wondermooie betoverende locatie nabij Herk-de-stad? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, mooi gelegen aan de uitgestrekte oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een klassevol doopfeest te organiseren. Uw doopfeest zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Herk-de-stad zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, smaakvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw doopfeest. Ons ervaren team zal zorgen voor een gastvrije ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw doopfeest naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.