Walking dinner Bolderberg

Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof: geweldige toplocatie voor een walking dinner in de buurt van Bolderberg

Zoekt u een geschikte locatie in de omgeving van Bolderberg voor het houden van een walking dinner? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof is voor het houden van verschillende evenementen zoals onder andere een walking dinner een zeer goede optie. In en rond Bolderberg is Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof een locatie met een gedegen imago wat betreft het houden van een walking dinner of soortgelijke feestevenementen. Gelegen langs de oevers van het Albertkanaal in de rustige natuur biedt Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof voor een walking dinner een stijlvol en fraai decor. Fijnproevers en feestvierders kunnen bij Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof genieten van lekkere hapjes in de prachtige feestzalen en in de fantastische tuin met fijne terrasjes en zitbanken.Wij serveren lekkere versnaperingen en hebben naast de prachtige feestzalen ook een mooie en uitgebreide accommodatie in de buitenlucht (tuin, zitbankjes, terras,..).  U kunt uw walking dinner dus ook in alle comfort in de buitenlucht vieren. Dat alles is mogelijk bij het proeven van onze super lekkere gastronomische topcreaties. Dat alles gegoten in diverse formules op maat. Uw genodigden kunnen proeven van een divers gastronomisch assortiment van topniveau: verse, seizoensgebonden ingrediënten en basisproducten, rijke topcreaties en dat alles knap geserveerd.  Een passend wijntje of champagnefles uit onze kelder maakt het volledig af. Kortom: stijlvol en lekker. Bovendien is Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof gesitueerd in een wondermooie buurt vlakbij Bolderberg. Denk daarbij aan de Limburgse natuur (zalig om met de fiets te ontdekken) en de prachtsteden (Maaseik, Lommel, Maasmechelen) in het grensgebied met Nederland.  Alle nodige ingrediënten om er een vlekkeloos walking dinner van te maken zijn bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof aanwezig ‘t Krekelhof nabij Bolderberg is bovendien vlot te bereiken met zowel de auto (wij bieden een grote parkeergelegenheid) als met het openbaar vervoer.


Omschrijf in het kort je aanvraag, de gelegenheid van het te plannen feest, aantal te verwachten gasten, zo kunnen wij zo gericht mogelijk antwoorden.

Dit formulier is beveiligd tegen ongewenste berichten en spam.
Bevestig hieronder dat u geen robot bent om dit formulier te verzenden.

Rechterstraat 6
3511 Kuringen, Hasselt
België

N 50° 56’ 54.73” - E 5° 19’ 43.3”

Telefoon+32 11 222 812workpref

BTWBE0432.992.855

Orangerie 't Krekelhof

Lees meer…

Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof in de buurt van Bolderberg combineert klassevolle feestzalen met een mooie tuin

klassevolle en deugdelijke ruimtes om uw gasten in te verwelkomen zijn van doorslaggevend belang voor het succes van uw walking dinner. Bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof nabij Bolderberg besteden wij om die reden de allergrootste zorg aan de aankleding en inrichting van onze zalen. Onze polyvalante zalen staan garant voor klasse en comfort. Daarnaast kunnen de feestvierders ook lekker genieten van onze Orangerie met uitzicht op de heerlijke tuin en de oever aan het Albertkanaal. Een klassevol en heuglijk walking dinner, alle zakelijke of familiale gebeurtenissen en andere gelijkaardige evenementen komen helemaal tot hun recht bij ‘t Krekelhof. Kom gerust vrijblijvend een bezoek brengen aan Orangerie en feestzaal ‘t Krekelhof nabij Bolderberg. Met alle plezier zullen wij u een uitgebreide rondleiding geven. De intelligent vormgegeven zalen kunnen gemakkelijk herschikt worden om ze te modelleren voor een walking dinner op maat. Ook onze geweldige buitenaccommodatie creëert mogelijkheden. In de sprookjesachtige tuin, met uitzicht op de oever van het Albertkanaal,  kan u bij droog weer indien u wilt terecht om een stijlvolle receptie te geven. Op die manier krijgt uw walking dinner nabij Bolderberg nog dat tikkeltje extra cachet.Uw walking dinner nabij Bolderberg zal zo nog onvergetelijker worden. Terwijl u zorgeloos geniet van uw genodigden en ze de volle aandacht kunt schenken, serveert ons attente team heerlijke drankjes en hapjes. Onze butlers zorgen ervoor dat al uw genodigden een ontspannen walking dinner beleven bij Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof. Geen paniek als de weergoden wat tegenwerken, want onze mooi ingerichte binnenruimtes zijn van even hoge kwaliteit!

Maak indruk met een walking dinner in het stijlvolle en gemoedelijke ‘t Krekelhofin de buurt van Bolderberg

Zoekt u in de omgeving van Bolderberg naar een droomlocatie voor een walking dinner? ‘t Krekelhof heeft alles in huis om van uw walking dinner een hoogstaand en geslaagd evenement te maken. De accommodatie voor een walking dinner met de nodige digitale ondersteuning, schermen, enzovoort is bij ons pico bello in orde. Overigens bieden wij opties voor verschillende soorten van zakelijke events… denk daarbij aan vergaderingen, voorstellingen, presentaties, beurzen, enzovoort. U kan bij Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bovendien rekenen op een prima culinaire omkadering. De goede ligging nabij het centrum van Bolderberg maken de locatie voor zakenlieden zeer interessant. Naast de zalen is ook onze sublieme tuin ter uwer beschikking. Ideaal voor brainstormsessies of om in de inspirerende natuur extra inspiratie of zuurstof te vinden.

Via het infoformulier op onze website kunt u ons een offerteaanvraag overmaken. Bezorg ons zoveel mogelijk details over uw te organiseren event en wij zullen vervolgens zo gericht mogelijk antwoorden.

Een onvergetelijk walking dinner in het sprookjesachtige Orangerie en Feestzaal ‘t Krekelhof bij Bolderberg

Droomt u van een walking dinner in een wondermooie betoverende locatie nabij Bolderberg? Orangerie & Feestzaal ‘t Krekelhof, prachtig gelegen aan de rustige oevers van het Albertkanaal heeft alle troeven in huis om voor u en uw genodigden een stijlvol walking dinner te organiseren. Uw walking dinner zal bij ons helemaal tot bloei komen. Vlakbij het centrum van Bolderberg zijn wij zeer vlot bereikbaar. Onze mooie, stijlvol ingerichte zalen en de sprookjesachtige tuin bieden talloze mogelijkheden om de juiste sfeertoetsen te creëren voor uw walking dinner. Ons ervaren team zal zorgen voor een hartelijke ontvangst en u bijstaan met raad en daad om uw walking dinner naar het allerhoogste niveau te tillen. De exquise gastronomie met zijn diverse specialiteiten maakt alles compleet. Wij hechten enorm veel belang aan versheid en oog voor detail en we staan uiteraard open voor al uw suggesties. Seizoensgebonden ingrediënten zijn ons niet vreemd. De uitgebreide keuze aan champagnes en wijnen zorgt voor een onvergetelijke belevenis.